Få fingrene i Sustain Yearly

Redaktionen på Sustain Daily har gang i noget ret spændende – årsmagasinet Sustain Yearly! Et magasin fyldt med splinternye samt gamle artikler fra webagasinet, input fra os bloggere, opskrifter og meget mere samlet på 136 sider. Er du interesseret? Så kan du bestille et magasin i forsalg eller støtte med et valgfrit beløb. Magasinet bliver nemlig finansieret gennem crowdfunding. Faktisk er der netop nok til at sende magasinet i trykken, hvilket det bliver d. 17. april. Når du vil støtte projektet, vælger du selv om du kun vil donere, om du vil bestille et magasin, som du henter i København eller Århus, om du vil have tilsendt et magasin eller bestille det som e-bog. Støtter du crowdfundingen, er du blandt de første, der modtager magasinet.

Hvis du er nysgerrig kan du kigge forbi her, og se om det er noget for dig 🙂

 Jeg glæder mig virkelig til at læse magasinet, og synes de er ret seje inde på redaktionen 🙂 Husk at du også kan tilmelde dig Sustain Dailys nyhedsbrev samt følge med på Instagram og Facebook

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar