5 gode grønne til huden

Jeg har siden jul haft gang i nogle nye hudplejeprodukter – både til kroppen og til ansigtet. Der har deriblandt både været gode og et par knap så gode produkter. De dårlige produkter vil jeg ikke bruge tid på at skrive om, men til gengæld har jeg fået mig et par nye favoritter. Det drejer sig bl.a. om to produkter fra det danske mærke Ecooking. Jeg har længe gerne ville prøve deres produkter, da jeg godt kan lide deres værdier. I julegave fik jeg deres 24 timers creme samt deres rensegel – og jeg er altså helt pjattet med dem! Derfor vil jeg følgende skrive lidt om hvert produkt, samt om et par andre nye og gamle favoritter 🙂

 1. Rensegel fra Ecooking

Jeg har faktisk længe gået udenom skummende rensegels, da de har ry for at udtørre huden og forårsage urenheder. Men da jeg er kørt lidt sur i rensemælk og olie, besluttede jeg mig for at prøve denne, da de skriver, at den er blid og nænsom ved huden. Det må jeg sige den er, den laver lækkert blødt skum, som renser huden, men uden at man får den der stramme følelse i huden bagefter, hvis I kender det? Efter brug føles min hud ren (renere end med rensemælk) og den er på ingen måde strippet for fugt. Så jeg må sige, at jeg er fan, selvom prisen nok gør, at jeg nok ikke køber den fast. Den koster 179,95 kr her.

2. 24 timers creme også fra Ecooking

Denne ansigtcreme er blevet min nye favorit! Den indhenter nææææsten Lait-Crème Fluide fra Embryolisse, som er den bedste ansigtscreme, jeg har prøvet. Denne fra Ecooking fugter huden supergodt og gør den glat og smidig. Den gør med andre ord, hvad den skal og tilføjer desuden lidt ekstra luksus, som jeg lidt savner ved andre ‘grønne’ cremer. Den koster 255,95 kr her. Det er lidt pebret, men jeg synes klart, den er pengene værd, hvis man har plads i budgettet.

3. Coconut body lotion fra Urtekram

Det er ikke fordi, at denne bodylotion revolutionerer verden. Men der er et eller andet ved denne kokosserie fra Urtekram, som bare er lidt ekstra lækkert. Duften er ikke for gennemtrængende af kokos, men let og sommeragtig. Huden bliver dejlig blød, og den trænger hurtigt ind. Dertil er den billig, den har Ecocert mærket, Cruelty Freemærket og den er vegansk. Urtekram har nogle rigtig gode værdier, som gør at det altid er et mærke, jeg er tryg ved at vælge. Denne bodylotion kan købes en del steder, bl.a. her til 59,95

4. Håndcreme fra änglamark

En håndcreme der gør, hvad den skal, og den gør det hurtigt! Den trænger altså hurtigt ind, fugter fint og har praktisk emballage. Det gør, at jeg efterhånden har købt den nogle gange, og er godt tilfreds. Desuden kan den købes i den lokale brugs, hvilket er et plus 😉 änglamarks produkter kan købes i COOPs forretninger.

5. Mandelolie fra Urtegaarden

Hvis du har læst med før her på bloggen, har du nok fornemmet min kærlighed for olier. Jeg bruger flere forskellige af dem, og for mig er de uundværlige at have i badeværelsesskabet. Mandelolie bruger jeg til at fjerne makeup med, samt som kropsolie. Mandelolie er billigere end arganolie (som jeg ellers holder mest af til huden), hvilket gør at jeg foretrækker den til kroppen. Jeg bruger den også til at blande med kaffegrums til bodyscrub ( se evt. mit indlæg om hjemmespa her). Urtegaarden har nogle gode økologiske olier til en fin pris. Denne fås bl.a. her til 76 kr.

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at hvis du køber produktet gennem linket, tjener jeg en lille procentdel. Det koster ikke dig ekstra, men du er med til at støtte mit arbejde på bloggen.

You Might Also Like

2 kommentarer

 • Besvar
  Camilla
  10. juli 2017 at 07:54

  Kan mandelolien fjerne vandfasr makeup? 🙂

  • Besvar
   Julie
   11. juli 2017 at 06:41

   Det kan lade sig gøre, men det er ikke særlig effektivt til vandfast makeup. Jeg synes, man skal gnide for meget for at få det af.

  Skriv en kommentar