3 fine genbrugsfund

Jeg har i dag været i Blå Kors butikken i Horsens, som er en kæmpestor genbrugsbutik og et sandt mekka for genbrugelskere som mig. Udover at den er på størrelse med en halv Bilka (mindst!), så er der gjort en del ud af udstillingerne, og varene fremstår pæne og friske. Stilen i tøjafdelingens indretning er som i andre tøjbutikker, så indimellem glemmer jeg helt, at det er en genbrugsbutik.

I dag var jeg egentlig på udkig efter en festkjole, men faldt i stedet over tre fine ting; en top, en kjole og en strikvest. De kostede 35 kr pr. del og passede endda – hvor heldig har man lov til at være 🙂

Jeg elsker blonder! Denne blondetop har tilmed frynser og perler. Jeg diskuterede med mig selv, hvorvidt den enten var superfin og anderledes på den fede – men dog diskrete måde, eller om den var megakikset og for meget. Jeg endte på førstnævnte.

En basic maxikjole fra Only, som var ret cool og behagelig, da den kom på.

Jeg er så konservativ i mit tøjvalg, at en sort strikvest som denne føles lidt våget og nymodernes (eller gammeldags og konet?… jeg holder på nymoderne!). Jeg mangler noget varmt at have over rullekravebluser, så denne er helt perfekt. Får jeg den ikke brugt, ryger den bare tilbage i genbrug.

 

Husk at du kan følge Små Forskelle på Instagram , Facebook og Bloglovin’  🙂 

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar