Oktoberudfordring med Sustain Daily

Ovre på webmagasinet laver Sustain Daily månedlige udfordringer. Jeg synes, det er lidt hyggeligt, da det altid er på et niveau, hvor alle kan være med uden at miste pusten. I oktober måned handler det om at huske stofnettet når man handler. Den udfordring hopper jeg på. Faktisk er jeg allerede ret god til den, så jeg tænker at udvide den lidt. Jeg er nemlig ret slem til at få poser med hjem, når jeg køber småting. I ved de der små plastikposer, som man får på apoteket, i tøjbutikker, i Matas og generelt alle vegne. Faktisk får jeg dem tit, fordi jeg ikke tør stoppe ekspedienten, når hun lægger min vare i en pose. Hvis ikke jeg når at nappe varen inden hun finder posen, plejer jeg at lade hende fortsætte. Det er jo fjollet, især fordi jeg ikke bruger de poser til det store bagefter. Så for mig går denne måned ud på at forsøge fuldstændigt at undgå at få plastikposer med hjem. Dette forudsætter naturligvis, at jeg husker stofnettet, så det er vel stadig Sustain Dailys udfordring 😉

img_6653

Vil du være med på denne version af oktoberudfordringen?

You Might Also Like

5 kommentarer

 • Besvar
  Grethe
  3. oktober 2016 at 18:14

  Jeg har øvet mig i at sige nej tak til de der små poser – og oplever næsten hver gang en forstående ekspedient, der selv siger noget i retning af ‘ja, det kan vi jo lige så godt spare!’ Så bliver man helt glad 🙂

  • Besvar
   Julie
   3. oktober 2016 at 18:26

   Fedt at høre! Ja man gør da, og hvorfor skulle de næsten også sige andet 🙂

 • Besvar
  Pia fra Moderne Husførelse
  7. oktober 2016 at 15:17

  Jeg oplever ofte det samme som Grethe. Jeg skal også blive bedre netop på punktet med de små ting. Vi har altid poser med når vi handler, men når vi lige skal have en eller anden lille ting, ja så mangler de. Jeg tror tricket for mig bliver at have en meget tynd bomuldspose i min hverdagstaske.

  • Besvar
   Julie
   16. oktober 2016 at 17:12

   Ja det er en god vane altid at have en pose med i tasken. Det er bare lige det med at huske at få den med 🙂

 • Besvar
  Sådan gik oktobers udfordring – Små Forskelle
  31. oktober 2016 at 12:14

  […] Oktoberudfordring med Sustain Daily […]

 • Skriv en kommentar