En lidt grønnere tørshampoo

img_6881

Jer der følger bloggen på Instagram har måske set, at jeg for lidt tid siden postede et billede af en tørshampoo fra Maria Nila. Der var et par stykker, som efterspurgte en lille anmeldelse, og den har jeg nu fået lavet. Jeg havde egentlig besluttet mig for at forsøge at droppe tørshampoo for en periode, da jeg jo forsøger at tynde ud i mine produkter. Meeen det fungerede ikke i praksis, og jeg må indse at tørshampooen er kommet for at blive 😉

Maria Nila er et svensk hårplejemærke, som producerer vegansk hårpleje, der desuden er fri for parabener og sulfater. Jeg kunne se, at de anvender de mildeste ingredienser så muligt både for hårets, miljøets og dyrenes skyld. Desuden er emballagen på deres tørshampoo (jeg har ikke tjekket de andre produkter) CO2 neutral. Derfor faldt mit valgt på denne tørshampoo.

Jeg har brugt tørshampooen de dage, jeg ikke vasker hår. Første gang jeg prøvede den, var det første der slog mig, hvor meget volume den giver! Jeg kunne næsten få mit hår til at stå vandret ud i luften (hvilket morede mig for en stund). Håret bliver ret crunchy, og får derfor en god struktur til opsætning. Mit hår er fladt og fint, så det var rart at have lidt at arbejde med for en gangs skyld. Men det gør dog, at jeg ikke kan lade håret hænge efter brug. Det gør dog ikke mig noget, da jeg altid sætter det op på 2. dagen. Men måske andre vil finde det irriterende.

Ud over farven er det for mig et minus, at der er ret meget parfume i. Duften er helt fin, men personligt bryder jeg mig ikke om, at mit hår udgør en parfumebombe. Men det er igen smag og behag 🙂

Så en udemærket tørshampoo fra et mærke, som jeg synes har nogle gode værdier. Er du parfumeallergiker er den ikke god, og ønsker du blødt hår, der ser nyvasket ud, er den nok heller ikke noget for dig. Men ønsker du en tørshampoo, der giver god volume og tekstur, så er den et godt bud. I mørkt hår er det bare vigtigt at være opmærksom på ikke at overdosere, så håret bliver støvet.

Jeg har hørt mange anbefale mærket, og jeg er derfor nysgerrig efter at prøve andre af deres produkter. Måske du har prøvet nogle, som du kan anbefale?

Tørshampooen kan ligesom Maria Nilas andre produkter købes bl.a. her

Indlægget indeholder et affiliate link. Det betyder, at hvis du køber produktet gennem linket, tjener jeg en lille procentdel. Det koster ikke dig ekstra, men du er med til at støtte mit arbejde på bloggen.  

 

You Might Also Like

4 kommentarer

 • Besvar
  LIVING WITH LESS
  28. oktober 2016 at 18:15

  Uh, den lyder god. Jeg er selv vildt glad for Maria Nilas produkter og har for nylig købt True Soft hårolien, som jeg synes er et kæmpe hit.

  • Besvar
   Julie
   30. oktober 2016 at 08:59

   Det kunne være jeg skal prøve den, næste gang jeg mangler hårolie. Er den god til fint hår tror du? Mit fedter nemlig helt vildt af rene olier som arganolie og kokosolie :/

 • Besvar
  LIVING WITH LESS
  29. oktober 2016 at 09:02

  …linket virker i øvrigt ikke her hos mig 🙂

  • Besvar
   Julie
   30. oktober 2016 at 08:59

   Det var da pokkers! Det driller mig tit, havde ellers tjekket det – troede jeg 😉 Men nu skulle det gerne virke 🙂

  Skriv en kommentar