Nyt system til skraldet!

 

affalfssystem2

Min søde søde kæreste har bikset nogle hylder sammen ud af træ fra en gammel palle. Hylderne er til udvidelse af mit affaldssorteringssystem, som ikke var optimalt før. Der hang poser på radiatorerne til dåser og plastik, og under vasken bugnede det med pap og papir. Men ikke længere! For nu er hylderne smækket op, og vi har stillet fire kasser op til henholdsvis dåser/metal, pap/papir og blødt og hårdt plastik. Det er SÅ meget lettere og pænere nu 🙂 Når kasserne er fyldte, kan vi bare smide dem i bagagerummet og tømme dem på genbrugspladsen. Før stod vi og fyldte poser og sække. Så mor er glad nu og min kæreste er en populær herre 🙂

dåserhårdplastpapblødplast

 

Har du i øvrigt husket, at du kan følge bloggen på Facebook og Instagram?

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar