Så’ der kompostorme

 

kompostispand

Nu har jeg komposteret i snart tre måneder, og nu trænger den altså til et boost. Jeg er noget utålmodigt anlagt, så det der kompostering skal altså ikke tage længere tid end højest nødvendigt. Ikke fordi jeg skal bruge komposten ligenu, men fordi jeg synes, det er spændende at følge med i (ja jeg er på barsel). Derfor måtte jeg have fat i nogle kompostorme. Egentlig er jeg ikke vild med tanken, da jeg helt ærligt synes, de er lidt klammo. Især efter at have læst lidt om, hvordan de fungerer og formerer sig, var jeg lidt skeptisk. Men hvis de gør et godt arbejde, skulle de da have en chance. Til min overraskelse viste kompostorme sig faktisk at være lidt halvpebrede (i hvert fald i forhold til, at det er orme…som bor i jorden..), så jeg blev vældig glad, da min søde nabo tilbød mig nogle af deres. De formerer sig jo åbenbart helt vildt, så de er oplagte at dele med hinanden, hvis man er flere med på kompostvognen. Så sparer man også, at de skal pakkes og sendes osv.

Så nu har jeg været ovre og hente mig en spandfuld orme og bænkebiddere og smidt dem i kompostspanden. Så kan de lige nå at komme i gear, indtil jeg snart har en større opgave til dem. Ja hov hov for en cliffhanger hva? Mere om det følger snart 😉

ormeispand

You Might Also Like

1 kommentar

  • Besvar
    Juni måneds greatest hits hos bloggerne – Sustain Daily – inspiration til en bæredygtig livsstil
    4. juli 2016 at 06:01

    […] Christina har vist sin altan frem, og nyder livet i det lille grønne hjørne. Både Mette og Julie har haft gang i komposten, og Mettes er endda selvbygget af gamle […]

  • Skriv en kommentar