10 skønhedsprodukter jeg IKKE har brug for

rødtape2

Jeg elsker at snuse rundt på Youtube, blogs og onlinemagasiner. Jeg er vild med at blive inspireret gennem disse medier, men det er også med lidt ambivalens, at jeg bruger dem. Det store fokus på forbrug og shopping kan nemlig godt provokere mig. Alle de artikler, indlæg og videoer om såkaldte ‘musthaves’ hænger mig lidt ud af halsen. For en ting er at blive inspireret. En anden ting er pludselig at føle sig overbevist om et behov, man egentlig ikke har. Har man læst nok indlæg og artikler kan man pludselig føle, at man da lider afsavn, hvis man ikke bruger både rensevand, renseolie og renselotion til at rengøre sit ansigt med. Og så MÅ man da naturligvis følge op med facemist, før man klapper sin hundedyre serum på og fortsætter med ansigtscreme, solbeskyttelse og faceprimer. For ikke at tale om alle de masker, som huden absolut (!) ikke kan leve uden. Jeg siger ikke, at de produkter, der bliver lanceret ikke kan noget – langtfra- men har vi brug for dem alle? Provokeret af denne forbrugspådutning, har jeg følgende listet 10 skønhedsprodukter op, som jeg har besluttet, at jeg IKKE har brug for:

1.Faceprimer. Helt ærligt kan jeg ikke se forskel, når jeg har brugt det, og føler heller ikke makeuppen holder specielt meget længere.

2. Renseservietter. Jeg synes faktisk, det tager længere tid at få makeuppen af med servietter, og så føles de krads for huden. Derudover er det med engangsbrug generelt noget, jeg forsøger at skære ned på.

3. Læbescrub. Det behøver jeg vidst ikke at uddybe.

4. Lipliner. Jeg kan ikke finde ud af at have noget på læberne. Når jeg ind imellem bruger lipgloss, er det spist indenfor en halv time. Derfor kunne jeg ikke drømme om at gøre det store ud at at sidde og tegne dem op.

5. Setting spray til makeuppen. Det er sjældent, at jeg har brug for, at min makeup holder sig fin fra morgen til aften (og ellers kan man jo lige friske den op).

6. Neglebåndsolie. Det er rigeligt at huske mig selv på håndcremen.

7. BB og CC cream. Jeg er for meget vanemenneske til den slags.

8. Halscreme….

9. Øjenvippeserum. Mine vipper er bare korte, og det er jeg ved at have affundet mig med.

10. Barberskum. Showergel eller olie fungerer rætti’ fint.

Det er selvfølgelig individuelt, hvad man synes er overflødigt, og det her er blot min mening. Byd endelig ind med, hvilke produkter du ikke selv har brug for 😉

produkt

rødtape

You Might Also Like

1 kommentar

  • Besvar
    Juni måneds greatest hits hos bloggerne – Sustain Daily – inspiration til en bæredygtig livsstil
    2. juli 2016 at 07:17

    […] har givet sit produktforbrug lidt tanker, og fundet 10 produkter på badeværelset som hun ikke har brug […]

  • Skriv en kommentar