Festligheder med Sustain Daily i Kjøwenhavn

solkuppel

I lørdags løb Sustain Dailys lanceringsfest af stablen i Dome of Visions i København. Jeg havde pakket mand og baby (og hvad der føltes som det halve af huset) og drog østpå for at deltage.

Sustaindaily.dk blev lanceret d. 1. marts, og det er blevet så fint! De tre bloggere og iværksættere Ditte, Johanne og Emma har virkelig knoklet og har lavet et superlækkert webmagasin som er enkelt, indholdsrigt og relaterbart. Inden længe bliver min blog flyttet derover, hvilket vil ændre bloggens design, men indholdet vil stadig være mit eget. Dog vil den komme i selskab med andre blogs, så det bliver nemt at klikke rundt og læse forskellige blogs om emner som bæredygtig mode, mad, livsstil, håndarbejde og en masse andet. Jeg synes bestemt, at min blog kommer i fint selskab 😉

Nå men i lørdags afholdte de tre førnævnte damer en fest, for at fejre at SD er i luften. Jeg kendte ikke Dome of Visions, hvor festen blev afholdt, men hold op en flot bygning eller konstruktion er det vel nærmere. Ikke nok med at arkitekturen og designet i indretningen er virkelig flot, så har den også en særlig vibe, som passede perfekt til lørdagens fest. Desværre var min mobil løbet tør for strøm, men inden vi tog hjem, nåede jeg lige at knipse et par stykker med min kærestes telefon. Der var lækkert kage/brødbord, kolde drikkevarer i baren og en god temperatur grundet martssolen som skinnede ind. Ikke dårligt!

folk

tip

Der hang en tørresnor med SD postkort på. Her skrev gæsterne bæredygtige tips, som alle så kunne gå rundt og læse. 

kagebord

Det meget populære kage/brødbord med lækre spreads. Guffeluffe!  

kort

Det var virkelig hyggeligt endelig at møde de andre bloggere i virkeligheden, og jeg er taknemmelig for at være blevet en del af så positivt og inspirerende et fællesskab. Vi er alle meget forskellige og blogger om bæredygtighed på hver vores måde. Alle er åbne overfor hinandens måde at beskæftige sig med bæredygtighed, og vi inspirerer hinanden på tværs. Det var en superhyggelig og vellykket eftermiddag, og jeg glæder mig til endnu mere samarbejde og socialt samvær 🙂

kuppel

 

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar