Anmeldelse af My Baby Dinner

sæt

Lige efter jul nævnte jeg en julegave, vi fik til vores søn. Det var et spisesæt af bambusfibre, som jeg var temmelig begejstret for. Jeg lovede at lave en anmeldelse af produkterne, når jeg havde testet dem. Nu har vi brugt dele af sættet i to måneder, og jeg kan sige lidt om, hvordan de fungerer i praksis.

Med service er det nok mest relevant at anmelde holdbarhed, og ærligt er jeg faktisk en aaaanelse skuffet. For det ligner lidt, at produkterne allerede er ved at gå i forfald. De er falmet i farverne, og strukturen i overfladen har ændret sig. Der er kommet nogle lidt gullige krakeleringer yderst på overfladen. Det virker ikke ulækkert som sådan, men jeg tænker da lidt, hvor længe produkterne kan holde. Måske er det, hvad man kan forvente af bambusfiberprodukter? Det er min næste lille opgave at blive klogere på. For to måneders brug er ikke meget, så jeg synes det er tidligt, at produkterne bliver påvirket af slidtage.

falmet

Her kan det ses, at farven på skålen er falmet ift. tallerkenen, som ikke er taget i brug endnu.

Tallerkenerne røget et par gange på gulvet, hvilket de ikke har taget skade af. De forskellige tallerkener i serien har en fin størrelse, og fungerer fint til det, de skal. Det irriterer mig dog lidt, at de ikke kan komme i mikroovnen, men sådan er det jo.

bund

Man kan måske ane krakkeleringen  på disse to billeder. det var lidt svært at tage billede af. 

hvidskål

Det ærgrer mig lidt, at holdbarheden ikke er bedre, og jeg tænker, at der nok ikke går mange måneder, før produkterne bliver lidt tarvelige at se på. En skam, for de er ret fine, og jeg er stadig glad for dem. Jeg er vild med konceptet, og er blevet nysgerrig på at prøve flere ting produceret af bambusfibre. Måske jeg skulle prøve andet børneservice af for at sammenligne.

God lørdag aften til alle 🙂

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar