Hov og så lidt om at snyde…

Jeg kom lige i tanke om, at jeg i en update sagde, at jeg ville vende tilbage til, om jeg har snydt og spist kød i løbet af januar. Det glemte jeg at nævne i forrige indlæg, og tænkte det godt kunne ligne, at jeg ville smyge mig uden om 😉 Det vil jeg dog ikke, for jeg tør skam godt at indrømme, at jeg HAR snydt! Ikke én gang, men hele tre gange!

ups

Uha uha den er ikke god. Men jeg synes det ville være fjollet at fremstille mig selv som mere konsekvent og viljefast, end jeg er. To gange har jeg hapset en mundfuld af noget, jeg ikke kunne holde snitterne fra. Èn gang har jeg simpelthen syndet med synd på! Vi havde været på hospitalet med vores søn, og efter en lang formiddag med mange bekymringer og uden mad, var jeg klar at kaste mig frådende over hvad som helst. Og det blev så en fed kyllingeburger på Mc Donalds (fy skam sig!). Det havde lydt meget bedre, om jeg havde hapset et friskt stykke øko-kylling fra en lokal gård, meeeen sådan gik det altså ikke. Det er dog ikke noget jeg tænker videre over eller fortryder. For det viser bare, at denne form for projekter ikke altid er det vigtigste i verden. Det er godt at have rygrad, men det er også okay ikke altid at gøre tingene til perfektion. Sådan arbejder jeg i hvert fald på at forholde mig til små fejl og upsere.

uha

Jeg gjorde skam mit bedste i januar, men man er vel kun et menneske 😉

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar