Så’ der news!

I mandags blev det nye blogfællesskab og onlinemagasin www.sustaindaily.dk offentliggjort. Det er et initiativ fra de tre dygtige bloggere Johanne www.bedremode.nu , Emma www.emmeslebsager.dk og Ditte www.vedvarendehverdag.com og det kommer til at være centreret omkring bæredygtig livsstil. Jep – det skal jeg være en del af 🙂 De har nemlig inviteret en række bloggere til at være med, og jeg sagde fluks pænt ja tak! Jeg har nemlig drømt om at blive en del af en form for fællesskab, der blogger om det samme som mig. Der er ikke så mange blogs om emnet, og jeg har drømt lidt om at få inspiration og sparring fra andre omkring bæredygtighed som blogtema. Dertil kunne det være fedt at lære andre at kende, som interesserer sig for det samme. Derfor råbte jeg et indvendigt hurra! (okay faktisk også udvendigt), da pigerne fortalte at de ville danne et blogfællesskab netop omkring bæredygtighed. Det var jo lige det, jeg stod og manglede 🙂

Udgangspunktet for Sustain Daily vil være positivt og handleorienteret, og bloggene er af vidt forskellig karakter. Fra mode til zero waste, til mad, til genbrug, til håndarbejde, til forbrug og til livsstil generelt (hvor min blog hører ind under). Onlinemagasindelen vil behandle forskellige spændende temaer, også med bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Min blog vil forblive sig selv, blot med et nyt fint design og så forsvinder ”bloggersdelight” ud af adressen selvfølgelig. Indholdet, temaerne og stilen vil være det samme. Fordelen er, at det nu vil blive lettere at klikke rundt på de forskellige blogs indenfor området, samt at læse med på onlinemagasinet, da det er samlet på samme sted. Det glæder jeg mig til, og tror det bliver supergodt og lækkert at se på 🙂

Sustain Daily siden går i luften i marts, og min blog vil ligeledes blive flyttet over i løbet af marts. Allerede nu kan du dog gå ind på www.sustaindaily.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet, som vil blive udsendt to gange om måneden. Du kan også følge Sustain Daily på Instagram og Facebook.

Jeg glæder mig så meget til at blive en del over dette fremragende initiativ samt at se, hvad fremtiden bringer for bloggen 🙂

skov

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar