Lidt om hvorfor jeg blogger og et godt nytår herfra!

Nytåret er som bekendt tidspunktet at gøre status over det seneste år. I blogverdenen er det vidst blevet en tradition at samle billeder og højdepunkter fra det seneste år på bloggen. Jeg startede min blog i sommers, så det ville næsten være plat at gøre halvårsstatus tænker jeg 😉 Jeg besluttede dengang at starte en blog, fordi jeg selv synes der manglede en blog omkring bæredygtighed, miljø og livsstil. Jeg har i flere år følt et behov for at leve mere miljørigtigt, men har manglet viden om, hvad man egentlig selv kan gøre. Det meste af det jeg hørte og læste om, foregik på politisk niveau, hvilket er svært at få indflydelse på som enkeltperson. Jeg manglede et sted, hvor jeg kunne få ideer og tips til, hvordan jeg helt lavpraktisk i hverdagen kunne passe lidt bedre på miljøet og den verden, jeg holder så meget af. Samtidig oplevede jeg, at der på mange blogs er links og guides til ting, man kan købe, men jeg manglede forslag til grønnere alternativer. Jeg synes, det er svært at finde gode webshops og brands der sælger bæredygtige produkter, og kunne godt bruge en blog, der guidede til disse. Efter noget tid at have søgt rundt på nettet og ærget mig over manglen på denne slags blogs, besluttede jeg at tage sagen i egen hånd og starte som blogger. Det var, og er stadig, mit håb at det afspejles på bloggen, at jeg ikke selv er ekspert eller fanatisk, og at jeg selv først er i gang med at undersøge, hvordan man lever mere bæredygtigt. Der er nok mange, som har det som mig, og det er mit håb, at I får noget ud af at læse min blog. Personligt har det givet mig en del ny viden, nye vaner og ny motivation at lave denne blog, en udvikling som jeg kun håber fortsætter i samme fart i det nye år 🙂 Derudover har jeg opdaget, at der jo allerede findes blogs om bæredygtighed i forskellige sammenhænge, og endda nogle rigtige gode af slagsen! (jeg er vidst bare en skovl til at bruge det der google)

Jeg er spændt på, hvad 2016 vil byde på blogwise, da der vil ske ting og sager med bloggen. Allerede i januar kan jeg løfte sløret for et spændende projekt, jeg er så heldig at være blevet en del af. Jeg glæder mig helt vildt!

Hvis du har ris, ros eller ideer til bloggen, er du meget velkommen til at skrive det i kommentarfeltet, da jeg hele tiden forsøger at forbedre bloggen, så den giver mest mulig mening 🙂

Du ønskes et rigtig godt nytår herfra og mange tak fordi du læser med! 🙂

fb

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar