Vil du sige JA til en anden verden? Giv din underskrift

Vi er vidst alle sammen ved at være klar over, at global opvarmning er et særdeles aktuelt og seriøst problem. Der skal handles nu, da konsekvenserne af den globale opvarmning vil være katastrofal på en lang række områder. Lige nu har politikerne sat en grænse for den globale opvarmning ved 2 grader, men ifølge den humanitære organisation Care, er dette for højt sat. De ønsker i stedet at sætte grænsen ved 1,5 grader for at nedsætte graden af konsekvenser, temperaturstigningen har.

Lige nu indsamler Care underskrifter op til COP21 i Paris i december. De vil give underskrifterne til politikkerne, og på den måde lægge et pres på at sænke grænsen for temperaturstigningen.

Så skynd dig ind og giv din underskrift her.

Det er en lille overskuelig ting at bidrage med, det er gratis og tager kun et øjeblik. Men det er et klart udtryk for, at vi forbrugere også har en holdning, og at vi bekymrer os for den verden vi bor i.

For en god ordens skyld, vil jeg bare sige, at jeg ikke er yderligere involveret i Care, end at jeg synes det er en vigtig sag, hvis budskab jeg gerne vil hjælpe med at sprede 🙂

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar