Og vinderen blev….

Tak for deltagelsen i bloggens første giveaway, det er nogle gode og brugbare tips, der er meldt ind med 🙂 Det var svært at vælge det bedste, så derfor måtte jeg inddrage min kæreste, som på bedste “tænk på et tal”-vis hjalp mig til at trække en vinder.

Den heldige vinder af de seks Mellisaprodukter blev Tanja, der skrev følgende råd:

“Ift til madvarer holder mange råvarer sig meget længere i køleskabet, hvor modningsprocessen stopper og frugt og grønt holder meget længere. Hvis frugt bliver for moden og jeg ikke får det brug smider jeg det i fryseposer og i fryseren, så er det altså nemt at lave en frugt crumble af f.eks. pærer og blommer. Del også boller, pitabrød, rugbrød mv i fryseren og tag op lidt af gangen som du skal bruge det, så du at det bliver for gammelt efter åbning. Køb ofte billigere kød i supermarkederne i aftenen, da de ofte sætter prisen ned den sidste time-halvetime inden luk hvis det er sidste salgsdato – frys det derefter ned i den rette mængde som du skal bruge.

Ift til tøj og produkter sælger jeg meget af mit på Trendsales. Det er en rigtig god og nem mulighed for at komme af med det du ikke bruger og får råd til lidt nyt uden det ødelægger din økonomi. Trendsales appen er rigtig nem og man kan oprette 5 gratis annoncer, så det er bare med at komme igang så dine gamle ting får nyt liv.

Tak for tippet Tanja, jeg sender dig en mail 🙂

God aften.

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar