Give away – del dine tips!

De søde folk fra Mellisa har givet mig mulighed for at lave en giveaway med nogle af deres lækre produkter. Der er 6 produkter i alt; AHA creme, AHA urtelotion, ansigtsgele, antirynkeserum, fugtgivende natserum og multivitamin creme.

giveaway

Det du skal gøre for at få muligheden for at vinde, er at skrive dit bedste tip i kommentarfeltet. De tips jeg er ude efter, er af den slags jeg efterspurgte i indlægget ”Til kamp mod brug-og-smid-væk-kulturen”. Her opfordrede jeg alle til at dele deres bedste tips til at undgå konstant at smide ud og købe nyt ved i stedet at genbruge. En læser har givet tippet om at bruge små brødposer og plastikposer til at samle op efter hunden, så man derigennem undgår at skulle købe en masse hundeposer. Smart! Et andet simpelt tip kunne være at huske at lappe huller i tøjet i stedet for at smide det ud. Eller måske du kender en måde at shine møbler eller nipsting op, så man får følelsen af at få noget nyt, uden at behøve at gå på shopping. Kun fantasien sætter grænser, og du behøver altså ikke at opfinde den dybe tallerken 🙂 Nogengange har vi bare brug for at blive mindet om gamle husmorråd eller få nytænket vores indgroede vaner. Så smid jeres tips i kommentarfeltet, så trækker jeg en vinder om en uge d. 27. oktober.

Ps. Del også gerne jeres tips på Instagram under hashtagget #tipstilgenbrug, og følg gerne bloggen derinde 🙂

You Might Also Like

14 kommentarer

 • Besvar
  Marie Alrø Thøstesen
  20. oktober 2015 at 21:30

  Ihh .. Jeg elsker at bruge tekstilfarve til tøj der trænger til fornyelse . Vi har bla modtaget noget “drengetøj” til vores pige i lyseblå nuancer.. Vupti – en gul tekstilfarve og en tur i vaskemaskinen (det blev så fint).
  Ligeledes har jeg farvet et par efterhånden “slidtfarvede” blå jeans jeans sorte – De har fået helt nyt liv i min garderobe

  Marie .

 • Besvar
  Kamilla
  20. oktober 2015 at 21:54

  Sy dit tøj om – man behøver ikke meget snilde med en symaskine for at sy et par bukser ind eller lave de huller som er så in i øjeblikket.
  Klip ærmer af en varm trøje for at lave benvarmere – maven af trøjen kan bruges til halstørklæde eller hue.
  Plastik flasker uden pant kan bruges til at holde luft ude af poser med madvarer i og gøre det nemt at åbne for igen – flasken skal skæres Ca en tredje del nedenfor mundingen på flasken, frysepose kan gå igennem mundingen og så kan låget skrues på uden på posen. Desuden kan den resterende bund af flasken bruges som opbevarings bøtter, tandkrus, blyantsholder eller lignende. Det eneste det kræver er et strygejern som man holder mod den åbne del så den varmes op og tager en anden form end den kedelige plastikbund.

 • Besvar
  KamIlla Uth jensen
  20. oktober 2015 at 22:31

  Madlavning: sluk for kogepladen 5 min før maden er færdig for at spare energi. Når man er færdig med at tilberede mad i oven kan man spare energi ved at lade ovnlågen stå på klem så ovnen ikke skal bruge strøm på at køle ned, desuden er der ‘ekstra’ varme at hente i de kolde vintermåneder.
  Genbrug af tøj og møbler: det kræver ikke det vilde at klippe ærmeren af en trøje for at lave benvarmere, hvis man er til den slags, og maven fra blusen kan laves om til en hue eller halstørklæde. Det tager heller ikke lang tid at forvandle et par gamle jeans til de nye moderne jeans med slid og huller, det kræver lidt sandpapir og knofedt.
  I forhold til møbler så er klassikeren at istandsætte genbrugsmøbler men man kan også sagtens skille møbler og lamper ad og bruge til til noget andet – pinterest er sagen til at få ideer 🙂

 • Besvar
  Tanja
  21. oktober 2015 at 13:07

  Ift til madvarer holder mange råvarer sig meget længere i køleskabet, hvor modningsprocessen stopper og frugt og grønt holder meget længere. Hvis frugt bliver for moden og jeg ikke får det brug smider jeg det i fryseposer og i fryseren, så er det altså nemt at lave en frugt crumble af f.eks. pærer og blommer. Del også boller, pitabrød, rugbrød mv i fryseren og tag op lidt af gangen som du skal bruge det, så du at det bliver for gammelt efter åbning. Køb ofte billigere kød i supermarkederne i aftenen, da de ofte sætter prisen ned den sidste time-halvetime inden luk hvis det er sidste salgsdato – frys det derefter ned i den rette mængde som du skal bruge.

  Ift til tøj og produkter sælger jeg meget af mit på Trendsales. Det er en rigtig god og nem mulighed for at komme af med det du ikke bruger og får råd til lidt nyt uden det ødelægger din økonomi. Trendsales appen er rigtig nem og man kan oprette 5 gratis annoncer, så det er bare med at komme igang så dine gamle ting får nyt liv.

 • Besvar
  Malene
  23. oktober 2015 at 07:48

  Er det kun mig, hvor skriften er kæmpestor og er kludret sammen?

  • Besvar
   Julie
   23. oktober 2015 at 08:51

   Gud sådan så den ikke ud før, jeg prøver at rette op på problemet 🙂

  • Besvar
   Julie
   23. oktober 2015 at 17:54

   Malene oplever du det stadig? Jeg oplever det kun på computer og ikke på IPad. Det er meget mærkeligt, har snakket med support, og de kan ikke umiddelbart finde problemet. Men havde en anden læser, hvis skærm også så sådan ud..

 • Besvar
  LS
  24. oktober 2015 at 16:32

  Køb mad ved sidste salgsdato, tilbered det og smid det i fryseren. Dette er forhindre både madspild og er tidsbesparende.
  Kedelige frugter kan også kommes i kager og smoothies.. Bananer er især også gode til både brød, kager og is.
  Hvis du tænker på tøj? Kan man afholde bytteaftener med veninderne..

 • Besvar
  Nicoline
  24. oktober 2015 at 18:18

  Godt tip til at spise rester – Hvad enten det er kødrester, grønsager, lasagne og det ikke helt rækker til dagen efter, kan man lave tærte ud af det. Tærtebund er super enkel at lave også er det bare at putte alle de rester du en har i en tærte og vupti så er der nok mad:)
  Alt hvad der hedder grønsager og frugt, som er nået dertil hvor man alligevel ikke har lyst til at spise det, er perfekt til at juice. “Affaldet” fra frugterne kan bruges, hvis du skal bage boller. Det smager faktisk rigtig godt.

  Hjemmet – Gå på udgik i dit kvarter om der står storskrald. Vi har et køkkenskab, havebord, parasolfod, babystol, stole fra storskrald. Det har vi ikke betalt en krone for og jeg har end ikke skulle istandsætte det. En grundig vask og det har været det.

 • Besvar
  A Jørgensen
  25. oktober 2015 at 11:26

  Madspil tips: Køb mindre pakker og undgå at lade dig friste af merkøb hvis man næsten med sikkerhed ved man ikke får det brugt.
  Lav en madplan med udgangspunkt i tilbudsaviserne.

  Hav en indkøbsseddel med hjemmefra så man undgår impulskøb.

  Skønhedsprodukter: Lad dem stå på hovedet, der kan tit komme endnu en rest ud. Eller skær bøtten op :). -Samme tip kan bruges ved madvarer.

 • Besvar
  Malene
  25. oktober 2015 at 16:40

  Nu det ser ud til at virke;

  Jeg handler én gang om ugen, halvt efter madplan, halt efter hvad mine basisvare er. så undgår jeg at handle løbende, bliver fristet m.v. og sørger for at mit køleskab er helt tomt før jeg handler – mindre madspild 😀 Mit madbudget er blevet halveret siden jeg begyndte på det.

 • Besvar
  Lene Bruun
  25. oktober 2015 at 21:58

  Brug kaffekrumsen til bodyscrup, det giver en super lækker hud 🙂

 • Besvar
  Maria Mikkelsen
  25. oktober 2015 at 22:17

  Et tip til at spare på pleje produkterne..
  Meget ofte er vores skabe på badeværelset fuld af diverse cremer, plejeprodukter osv. Ofte er der alt for meget i skabet, der ikke rigtig bliver brugt, men som bare fylder på hylden og som koster….
  Derfor er mit råd, at gå efter produkter, som kan anvendes til flere formål.
  F.eks har jeg købt en flaske ren abrikosolie, som jeg både bruger som make up fjerner, som bodylotion efter badet, i ansigtet om aftenen. På tørre områder på kroppen, og også til at fjerne arp med i min datters hovedbund. Olien kan også sagtens bruges til massage.
  Jeg vil for alt i verden ikke undvære olien, den er kommet for at blive i mit sortiment

 • Besvar
  Helle
  25. oktober 2015 at 23:37

  Spar sammen så du altid køber bæredygtig kvalitet. Du giver mere for en vare, men du bliver også mere glad for den, og så holder den måske hele livet (her tænker jeg bla på møbler, tasker, overtøj, køkkengrej mm)

  Et andet bæredygtigt tip: tjek altid dba/guloggratis før du køber noget nyt.

 • Skriv en kommentar