Mellisa – Dansk hudpleje af økologiske ingredienser

alle mellisa

Indlægget indeholder reklame, da jeg har modtaget nogle af produkterne som gave fra Mellisa. Jeg har skrevet min ærlige mening om produkterne. 

Jeg interesserer mig en del for skønhed og hudpleje sådan på hobbybasis. Derfor har jeg lyst til at undersøge og afprøve forskellige hudplejemærker, som alle er produceret med omtanke for miljøet. Jeg tænker, at skrive lidt om mærkerne et af gangen og anmelde nogle af produkterne.

Mærket jeg vil fortælle om i dag, er det danske hudplejemærke Mellisa. Det er et mærke, som fremstiller hudpleje primært af økologiske og naturlige planteolier og planteekstrakter, og vis emballagen er delvis genbrugsmateriale. Udover at ville producere hudpleje af høj kvalitet, ønsker de hos Mellisa også at udvise omtanke for naturen og minimere spild af vand og råvarer. Produkterne er fri for kemikalier, parabener og hormonforstyrrende stoffer og er ikke testet på dyr.

Priserne ligger mellem 39 og 189 kroner, så det er et prisleje, de fleste kan være med på.

Jeg har i flere år brugt Mellisas produkter med jævne mellemrum, så det var et af de første mærker, som faldt mig ind, da jeg brainstormede på mærker, jeg ville skrive om. Jeg købte tre produkter til test, og skrev efterfølgende til Mellisa og spurgte, om det var okay, at jeg skrev om produkterne på bloggen. De var efterfølgende så søde at sende mig nogle produkter til test, samt nogle til en giveaway, som kommer op en af dagene 🙂

Det jeg kan lide ved disse produkter er, at de er milde og effektive og fugter huden rigtig godt. Der er ikke så meget hurlumhej med dem; man får det, de lover. Jeg kan godt lide de værdier Mellisa har, og når produkterne så heller ikke skuffer, så er jeg helt godt tilfreds 🙂

Jeg har valgt at anmelde de tre af produkterne, som jeg umiddelbart synes bedst om, hvilket er håndcremen, natserummet og AHAcremen.

håndcreme

Generelt er jeg ikke særlig god til håndcremer, da jeg synes mange fedter og begrænser derfor, hvad jeg kan lave, mens jeg har det på. Derfor er jeg altid på jagt efter en let håndcreme, som ikke fedter, men stadig gennemfugter mine knastørre hænder. Og tænk sig, jeg tror jeg har fundet mig en favorit! Denne håndcreme tørrer nemlig hurtigt ind, men fugter så meget, at jeg ikke behøver smøre mine hænder ind så ofte (hurra!). Dertil er emballagen hygiejnisk og nem med en pumpefunktion, så man ikke behøver fedte rundt med skruelåg (jeg har  aldrig forstået det med at lave skruelåg på håndcremer – det er virkelig upraktisk!).

 

 

 

natserum

Natserummet er rigtig god til tør hud, da den har en olieagtig konsistens. Den er meget drøj i brug og har også en pumpe. Om morgenen føles min hud klar og gennemfugtet og jeg har ikke fået en eneste bums af at bruge det. Igen der er ikke så meget hurlumhej, og den gør bestemt det, den lover.

 

 

 

ahacreme

 

 

AHA cremen har jeg længe tænkt mig at ville prøve, da jeg er blevet lidt begejstret for AHA og den effekt det har på min hud. AHAen i denne creme er udvundet af naturlige frugtsyre fra passionsfrugt, vindruer og ananas. Cremen exfolierer huden samtidig med, at den tilfører og bevarer fugten i huden. Det kan min hud altså godt lide 🙂 den bliver frisk, glat og klar uden at blive udtørret. Igen har jeg ingen bumser fået mens jeg har brugt den, hvilket altid er et plus i min bog.

 

 

Så alt i alt er jeg altså ret begejstret for disse produkter og ikke mindst prisen på dem. De forhandles bl.a. i Matas, hvor der også ofte er tilbud på dem.

En af dagene lægger jeg som sagt en give away op på hele 6 produkter, så en af jer kan få muligheden for at afprøve disse herligheder – så stay tuned 🙂

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar