Anbefaling: Feldthaus skruer ned

Feldthaus

Denne bog er en halvgammel sag fra 2007, men det gør den ikke mindre aktuel. Bogen er i dagbogsform og følger Christine Feldthaus’ projekt om at reducere familiens CO2 udslip og generelt skifte til en mere bæredygtig livsstil. Jeg har ikke set så mange af de tv-programmer Feldthaus medvirker i, så jeg blev overrasket over, hvor sjov hun er! Bogen er virkelig underholdende, da hende og familien langtfra lever en miljørigtig livsstil, nærmest tvært imod. Hun tager dog udfordringen op og bliver en sand miljønørd til stor irritation for hendes teenagesøn, som skrider over til en kammerat hver gang Feldthaus serverer ”vegetar bullshit”. Tilvænningen til den nye livsstil er særdeles underholdende at følge, især fordi hun er skarp til at jonglere med sproget og dele sine betragtninger. Bogen er desuden fyldt med links og faktabokse, som understøtter de tiltag hun beskæftiger sig med, så der er en god balance mellem information og hendes egne tanker og erfaringer. Så hvis du trænger til en blanding af inspiration og underholdning, så virker denne bog altså!

Man følger hende i sin jagt på økologiske t-shirts til sønnike, hendes kulsorte samvittighed over familiens Thailandsrejse, hendes indre diskussion om, hvorvidt hun skal tage bilen eller DSB, eller om hun skal droppe sin elskede rødvin.

Bogen er sjov, informativ, letlæst og meget relaterbar, og den får en klar anbefaling herfra 🙂

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar