Til kamp mod brug-og-smid-væk-kulturen! del jeres tips på Instagram

En af de ting jeg tænker meget over i forbindelse med bloggen er overforbrug. Hvordan vi smider ting ud, fordi vi er trætte af dem, har fået nye eller hvis de blot er en smule slidt. Vores kultur er præget af engangsbrug, hvor vi smider tonsvis af dåser, kasser, glas, emballager, madrester osv. Osv. Ud uden at overveje, om vi kan bruge dem på alternative måder.

Personligt vil jeg gerne genbruge flere ting i husholdningen, men jeg mangler ærlig talt ideer til, hvad jeg skal gøre med dem. Jeg har delt nogle af mine tips i indlægget ”9 måder til at nedbringe dit plastikforbrug”, men jeg mangler ny inspiration!

Derfor tænker jeg, at det er tid til at vi får ideer af hinanden 🙂

Jeg har oprettet (hedder det det?) hashtagget #tipstilgenbrug på Instagram, og jeg opfordrer jer alle til at dele jeres bedste genbrugstips 🙂 det kan også være tips til at undgå brug-og-smid-væk-tendensen og derved nedbringe sin affaldsmængde. F.eks. så jeg et tip den anden dag, om, at i stedet for at lægge folie eller film over skåle med madrester i køleskabet, kan man lægge en tallerken over – såre simpelt og bestemt ikke raketvidenskab. Dog ville jeg ikke selv have tænkt på det, og sådan er det jo med mange små tips.

tipstilgenbrug

Så er I på Instagram, så skynd jer ind og del jeres tips. Jeg starter naturligvis selv 😉 Er du ikke på Instagram, så del dit tip i kommentarfeltet herunder.

Det er min tanke at samle alle de bedste tips i et indlæg senere hen.

Jeg håber I vil deltage – kan I have en god dag allesammen.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Besvar
    Malene
    1. oktober 2015 at 19:15

    Virkelig godt initiativ!
    Jeg har selv fået ideer til genbrugsprojekter på http://www.recyclart.org hvor der er flere gode ideer imellem. Når jeg tit står med en ting jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre af, så søger jeg lige lidt på siden og får lidt ideer. 🙂

  • Skriv en kommentar