Kødfri aftensmad – nem og hurtig pastasalat

pasta med pesto

Indrømmet! Det går ikke helt vildt godt med mit projekt omkring kødfri dage. Efter jeg er blevet mor, er det udelukkende min kæreste, der står i køkkenet, og som dedikeret kødmand laver han ikke frivilligt vegetarmad. Men efterhånden som mit overskud vender tilbage, er det et projekt jeg vil have søsat. Inden fødslen nåede jeg at lave et par vegetarretter, bl.a. denne supernemme pastasalat med pesto. Det er i princippet ikke engang en opskrift, det er blot om at bruge det grønt, du har i køleskabet og blandet med pasta og pesto. Men nu deler jeg, hvordan jeg har lavet det til inspiration. Den er perfekt til hverdage, hvor det skal gå lidt hurtigt og er også lækker i madpakken.

Det du kan bruge er:

Kogt koldt pasta

En dåse kikærter, som er skyllet og afdryppet

Spinat

Peberfrugt

Tomater

Et glas pesto (eller en portion hjemmelavet, hvis du har overskud på)

Solsikkekerner, græskarkerner eller ristede nødder for sprødhed

Evt. lidt friskt eller tørret frugt for sødme

Serveres gerne med et stykke lækkert brød 🙂

You Might Also Like

1 kommentar

 • Besvar
  Nikki Lund
  22. september 2015 at 15:30

  Mums, det ser lækkert ud 🙂
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Skriv en kommentar