Downsizing – Makeup

Jeg er pjattet med makeup. Jeg elsker at undersøge nye produkter på markedet, finde anmeldelser og tilbud og selvfølgelig at afprøve dem. For mig er det en daglig hyggestund at sidde ved mit sminkebord og beslutte, hvilken makeup jeg vil kaste mig ud i den pågældende dag. Jeg bruger det, fordi jeg synes det er sjovt, og ikke fordi det er en nødvendighed, for at jeg tør bevæge mig udendørs.

Men med makeup er jeg i et evigt dilemma. For på den ene side føler jeg ofte et ?behov? for at få noget nyt og spændende, og samtidig bryder jeg mig ikke om bare at fylde mine skuffer med produkter, jeg ikke har brug for. Der skal være en balance, og for at komme tættere på den, har jeg fundet mig et princip. Jeg vil nemlig kun eje et produkt til hvert formål af alt basismakeup. Med basismakeup mener jeg primer, concealer, foundation, pudder, mascara, øjenbrynsprodukter, eyeliner, bronzer og highlighter. Altså de produkter, som bare skal fungere uden for meget hurlumhej. Øjenskygger, blushes og læbeprodukter kan jeg godt lide at have et lille udvalg af, men undgår at have produkter, jeg ikke bruger. Sporten med det nye princip er at finde det absolut bedste produkt for mig til hvert formål. På den måde tilfredsstilles min indre makeupjunkie samtidig med, at jeg undgår et overforbrug (og sparer samtidig penge) ? smart ikke? For jeg har jo ikke brug for mere end en foundation, hvis den foundation så er supergod.

For at leve op til mit princip er jeg derfor nødt til at få brugt nogle rester op. Det er de produkter, som er på billedet. Det er mit eget lille ?project pan?. Det er produkter, jeg har flere af, og dem jeg bryder mig mindst om. Hvis nogen af jer er med på en ?project pan? så skriv gerne en kommentar til indlægget 🙂

Når jeg (engang) kommer til at mangle makeup igen, vil jeg undersøge markedet for økologisk makeup, og gerne noget, hvor der er tænkt over miljøvenligt emballage. Økologisk makeup er jeg nemlig ikke særlig bekendt med, så kender I nogle gode mærker/produkter, I vil anbefale, så tager jeg gerne imod tips 🙂

Mit lille projekt vil nok tage lidt tid, eftersom makeup og skønhed står forholdsvist langt nede på min prioriteringsliste, efter jeg er blevet mor. Men jeg regner med, at det vel bliver hverdag igen på et tidspunkt 🙂

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar