Velkommen til min blog!

I flere år har jeg været bekymret over, hvordan vi mennesker behandler den verden, vi lever i. Kloden lider, og jeg bliver skræmt for hver artikel og hvert nyhedsindslag, jeg ser om det. Men i stedet for at gå og bekymre mig, har jeg i stedet valgt at fokusere på de måder, hvor jeg, som forbruger, kan gøre en forskel på. Mange af de problematikker, der tages op i medierne omkring miljø og klima, ligger på et politisk niveau, hvor det er svært at få indflydelse. Derfor kan man hurtigt få indtrykket af, at det kun er store internationale og nationale tiltag, der batter. Men det tror jeg ikke på. Jeg tror på, at det kræver en mentalitetsændring hos os alle, da små tiltag i hverdagen kan gøre en stor forskel, hvis vi alle gør det 🙂 Deraf bloggens navn “Små forskelle”.

Målet med denne blog er derfor at skabe et forum, hvor jeg vil dele mine egne tips til, hvordan man kan bidrage til at leve mere bæredygtigt i hverdagen. Men jeg ønsker også høj grad jer læseres input og ideer. Jeg tænker også at ville dele information om forskellige tiltag, foreninger, events, produkter eller apps om emnet. Jeg har nemlig selv haft en stor lyst til at leve mere bæredygtigt, men manglet viden og ideer om, hvordan jeg kunne gøre det. Jeg synes, det er svært at finde konkret info og inspiration om emnet, så det er her min blog kommer ind i billedet 🙂 Indholdet på bloggen vil være helt nede på jorden og hverdagsnært, så alle kan relatere og gøre brug af ideerne.

Mine forudsætninger for at lave denne blog er ikke andre, end at jeg er forbruger og menneske 🙂 Jeg har ingen uddannelse eller særlig viden indenfor området, men jeg har til gengæld en nysgerrighed, som gør, at jeg har valgt at prøve kræfter med at skabe et forum som dette. Jeg gør mig tanker om området og handler ofte på dem, men jeg er på ingen måde fanatisk. Jeg er hverken selvforsynende eller lever 100 % økologisk, og dette er også udgangspunktet for bloggen; at de små ting også kan gøre en forskel, og at små skridt er bedre end stilstand.

Jeg håber, du vil synes om bloggen, og jeg håber endnu mere, at du vil bidrage med ideer, viden eller synspunkter 🙂

God læselyst!

You Might Also Like

0 kommentarer

Skriv en kommentar